首页 > 雅思 > 雅思动态 > 正文
09年2.21西安部分雅思考生口试将在周一(2月23日)进行
  编辑推荐: 2月雅思最新考试动态及相关信息预测
  2009年2月21日西安部分考生的口语将在周一(2月23日)进行
  部分报考西安2月21日考试的考生的口试将安排在2月23日(星期一)进行。考试场地为西安外国语大学宾馆(位于口试考场6号教学楼北侧100米)。
  周六(2月21日)上午的笔试时间和考场以及周六(2月21日)下午和周日(2月22日)的口语考场均没有变化。
  请提前两个工作日上网查询您的口试时间,并准时参加考试。
  对于由此造成的不便,我们深表歉意。如果您有任何疑问,请致电IELTS全国呼叫中心010-62798811。
  Monday Interviewing in Xi’an – Feb 23rd 2009
  The interview time for some candidates registered for the Feb 21st 2009 test in Xi’an will be arranged for Monday, Feb 23rd 2009 and the venue is Xi'an International Studies University Hotel (100 meters north to No. 6 teaching building, the speaking test venue).
  The weekend test (both Written and Speaking) venue remains unchanged.
  Please check your interview time on the registration website 2 working days prior to the test.
  We apologise for any inconvenience this may cause. Should you have any queries, please contact the IELTS National Call Centre at 010-62798811.

使用搜索工具,可以更快找到你想要的资料!

特别推荐
最新资料